Dagelijks Woord

Meer over Verenigingen

VakantieBijbelDag

VakantieBijbelDag 2023

Bekijk hier de foto's!

Dag allemaal,

Dit jaar hopen we een VakantieBijbelDag (VBD) te organiseren. We zien er als team naar uit om kinderen weer een leerzame en gezellige dag te geven, waarbij Gods Woord centraal staat.

De VBD zal plaatsvinden rondom Eben-Haëzer (Preekhillaan 3) op D.V. dinsdag 15 augustus van 09.30 uur tot 15.00 uur.

Aangezien het één dag is, nodigen we de kinderen van groep 1 t/m 8 tegelijkertijd uit. De programma’s zijn wel verschillend. Het thema is: ‘Water’. We hopen gezamenlijk te starten met een Bijbelvertelling. Daarna gaan de groepen 1 en 2 een kijkdoos maken. Groep 3 en 4 gaan buiten een boot knutselen. ’s Middags hopen groep 1 t/m 4 buiten spelletjes te doen. Ook is de zandbak er weer. De groepen 5 t/m 8 gaan afwisselend een zeepkist maken en zeskamp doen. Tussen de middag hopen we rond 12.00 uur patat en balletjes te eten. Als afsluiter zal er een botenrace en zeepkistenrace zijn.

Vorige jaren was het lastig om genoeg vrijwilligers te krijgen. Uiteindelijk is dit ieder jaar gelukkig toch gelukt! We hopen dat we ook dit jaar weer een beroep op u mogen doen. Kent u jongeren/volwassenen die het ook leuk vinden om te helpen? Nodig ze gerust uit!

Let op: gezien de activiteiten buiten plaatsvinden geldt dat de weersomstandigheden het toe moeten laten. Bij regen, wind zal de dag niet door kunnen gaan.

Dit jaar is er weer kinderoppas voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Opgeven als vrijwilliger kan door te mailen naar vakantiebijbelweek@hhgouddorp.nl of appen/bellen naar 06-23871828 tot uiterlijk D.V. maandag 17 juli 2022.

We wijzen er tenslotte nog op dat er op het terrein van Eben-Haëzer foto’s worden gemaakt. Bij het opgeven, geeft u meteen ook toestemming voor het maken van foto’s. Een aantal foto’s zullen op de website van de HHG worden geplaatst.

We zien uit naar jullie reactie, waarvoor onze hartelijke dank.

Hartelijke groet,
Team VBD (Maarten en Erika Achterberg, Kees Breen, Gerianne de Bruine, Annewien van Dijk, Ellie Hoek, Corné de Jong, Aaltje van Oostenbrugge, Gert-Jan den Ouden, Willemieke de Ronde)

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit