Tienerclub 4-You


Onze naam
Waarom 4-You? Eigenlijk spreekt de naam al voor zich. Onze club is er voor jou! Maar vooral de inhoud, het doel van de 4-You is voor jou; Gods Woord! We zijn een kerkelijke jongerenclub, waarbij op de clubavonden in de eerste plaats Gods Woord centraal staat en we daarnaast ontspanning met elkaar vinden op allerlei manieren.

Voor wie?
We zijn een gemengde jongerenclub met op dit moment 40-45 enthousiaste jongens en meiden die op het voortgezet onderwijs zitten in klas 1, 2, 3 en 4.

Wat doen we?
We beginnen de avonden altijd met zingen en gebed. Daarna houden we met elkaar Bijbelstudie over een Bijbels onderwerp of persoon. Het kan ook een actueel thema zijn of een gebeurtenis uit het dagelijks leven. We bespreken dit met elkaar in het licht van de Bijbel; om zo met elkaar iets te leren over ons dagelijks leven, maar vooral voor ons eeuwige leven! Na de Bijbelstudie, hebben we een korte pauze om wat te eten en te drinken en zeker ook met elkaar te contacten!

Na de pauze begint het ontspannende gedeelte in de vorm van een spel, quiz, speurtocht, een actie om geld te verzamelen voor het doel winterwerk, en….. nog veel meer! Dit kan binnen zijn, maar we gaan als het even kan ook lekker gezond naar buiten!

Wanneer?
De clubavonden zijn 1x in de 2 weken, met uitzondering van de vakanties, op vrijdagavond van 19.30u – 21.30u in Eben-Haëzer.

Contact
De info over de clubavonden staat ook altijd in De Kerkbode vermeld onder het kopje ‘Verenigingen’. Als je eenmaal bij de 4-You aangemeld bent, krijg je ook alle belangrijke info via de e-mail.