Startavonden catechisaties

Beste jongelui, de uitnodigingen voor het nieuwe catechisatieseizoen komen eraan en misschien heb je die al ontvangen. We hopen het seizoen te starten met een tweetal introductieavonden. Die avonden zullen worden verzorgd door Gerwin Rikkers, de Veldwerker van Stichting Ontmoeting die al jaren op ons eiland actief is. Hij zal vertellen, wie hij is en wat voor werk hij doet. Daarna wil hij graag met jullie interactief aan de slag gaan. Daarvoor zal hij Mentimeter gebruiken. We verzoeken jullie deze avond een telefoon mee te nemen of samen te doen met iemand die een telefoon bij zich heeft. Op basis van de gegeven antwoorden (anoniem) zal hij met de groepen in gesprek gaan.

De indeling van de avonden is als volgt:

4 oktober 19.00 uur 12 en 13-jarigen en 20.15 uur 14 en 15-jarigen
6 oktober 19.00 uur 16 en 17-jarigen en 20.15 uur 18 jaar en ouder

Het is de bedoeling dat op de tweede avond de catecheten aanwezig zullen zijn. Zij hopen beiden op donderdagavonden de catechisaties te gaan verzorgen. De ouders zijn van harte welkom om mee te luisteren en hun betrokkenheid te laten zien.