Zomermarkt

Op D.V. zaterdag 20 augustus hoopt de activiteitencommissie haar jaarlijkse zomermarkt te organiseren t.b.v. het aflossingsfonds. De markt vindt plaats op het terrein van vishandel Sperling aan de Hazersweg 77 tussen 9.00 en 15.00 uur. In verband met de ruimte wordt u verzocht om gebruik te maken van de ingang aan de Stoofweg, daar is ook voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Op de markt staan ongeveer 50 kramen met voor elk wat wils zoals; nieuwe en 2e hands boeken, gebruikte spullen, gerookte en gebakken vis, groente en fruit, crea artikelen, kaarten, stoffen, hoeden en oliebollen. Tevens is er een terras waar wat kan worden gedronken of gegeten en zijn er voor de kinderen div. activiteiten. Om 11.00 uur is er een gezellige Amerikaanse veiling. Tevens zal op deze dag weer de historische RTM bus “de Wasbeer” zijn rondjes rijden door de mooie omgeving van Ouddorp. U wordt van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen op de markt.